Serviezenonline.nl in een nieuw jasje

10 procent korting

Serviezenonline.nl is volledig in een nieuw jasje gestoken. Hierdoor kunnen we meer serviezen op een betere manier laten zien en is er ook de mogelijkheid om met iDeal te betalen. Daarnaast heeft u nu ook de mogelijkheid om een account aan te maken op http://www.serviezenonline.nl/. Met een eigen account kunt u uw bestellingen gemakkelijk terug kunt vinden en worden uw adresgegevens netjes opgeslagen. Zo hoeft u alles maar 1 keer in te voeren. Bij de volgende bestelling staan al uw (adres)gegevens dan al ingevuld!10% korting !

Om de opening van de nieuwe webshop te vieren bieden we onze bestaande klanten van Serviezenonline.nl een korting van 10% op ons assortiment aan! Dus als u op zoek bent naar een aanvullend stuk van Wedgwood, Villeroy & Boch, Thomas, Hutschenreuther of Rosenthal Studio Line...bezoek onze nieuwe webshop en geniet van deze korting! Het enige wat u hoeft te doen is bij bestelling deze kortingscode in te vullen: OPENINGSKORTING
Deze actie is geldig t/m 15 augustus 2010.

Er zullen in de nabije toekomst meer serviezen op serviezenonline.nl komen te staan. Mocht u van de openingskorting gebruik willen maken, maar uw servies staat er niet op: geen probleem. Stuur ons een e-mail en wij zullen er voor zorgen dat u toch het gewenste serviesstuk kunt bestellen met de openingskorting.

 

Kijk voor meer informatie op https://www.serviezenonline.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist