Serax tafelkunst

Zomer vol kleur en vorm

Serax maison d'être doordrenkt deze zomer met design en laat kleur en vorm de zomertrends bepalen. Serax lanceert een zeer gevarieerde collectie waar we niet enkel strak design terugvinden maar ook "edgy" ontwerpen, nieuwe tafelkunst en een uitgebreide collectie die ons spontaan laat wegdromen naar het Mediterrane kustgebied.Antonino Sciortino zet zijn signature kunstwerken gesponnen uit ijzerdraad verder in nieuwe vormen, groten en kleuren. Hiernaast stelt de Italiaanse designer ook een collectie van vazen en solifleurs uit ijzer voor.

Ook in deze collectie schuift er nieuw talent aan tafel. Pascale Naessens stelt haar eerste serviescollectie voor. Béatrice Bruneteau, laat zich inspireren door natuurlijke elementen en de Mediterrane invloeden voor haar porseleinen servies.

Na bloempotten, vazen en solifleurs, lanceert Serax een eigenwijs Pantone Universe servies. Pantone Universe kleurt voor Serax mooi tussen de lijntjes en speelt met uitdagende kleurcombinaties. Om het plaatje volledig te maken, lanceert het Antwerpse bedrijf servetten en placemats.

Marie speelt deze zomer met twee emoties: flashy kleuren vinden we terug in de "edgy" lijn van canvas tasjes in verschillende vormen en theelichtjes voor de uitgesproken karakters onder ons. Wie deze zomer verkoeling zoekt en wil wegdromen, kan terecht bij de uitgebreide Mediterrane collectie van de huisdesigner.

Vuur en gensters. Warmte en gezelligheid rond de vuurkorven van Peter Van Riet

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist