Salt & Pepper serviezen

Stone

Sober, stoer en elegant is Stone. De lijnen zijn sterk en minimalistisch, de stijl landelijk en modern tegelijk, de kleuren bruin, grijs en off-white. De naam is Stone, een nieuw lifestyle concept voor 2010/2011 in eco verpakt.

Borden, schalen, een koffieservies, mokken en multifunctionele kommen met een deksel dat ook als schotel dient, het is een greep uit het onderdeel keramiek van Stone. Want, hoewel gemaakt van andere materialen, bij de "Stone" lifestyle collectie horen ook glazen lampen, stoffen lampenkappen, houten klokken, vilten lopers en placemats. Bijbehorend zijn er zelfs geurkaarsen in stoffen cadeauzakken te koop. Eigenlijk is het dus Stone plus.

Beautiful Stone sluit als lifestyle collectie bijna naadloos aan bij de jongste mode-items. Maar in plaats van op de catwalk steelt Stone de show thuis. Het keramiek zelf is sterk en deels met de hand gemaakt. En waar de kleuren beelden oproepen van het Franse landelijke leven doet de vormgeving denken aan Scandinavische ontwerpen. De waarheid daarbij ligt overigens in het midden, want Stone behoort tot de collectie van Salt & Pepper, gevestigd in België. Elk item van Stone by Salt & Pepper leent zich bij uitstek om cadeau te geven. En het leuke is dat de verpakkingen gemaakt zijn van recycled ongebleekt karton, bedrukt met milieuvriendelijke inkt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist