Salt & Pepper pannen

Hardware om mee te koken

Was taarten bakken jarenlang iets voor oude oma's, nu is het helemaal in. Hoge hakken in de keuken, warme ovens in koude winters. Maar oma krijgt op meer fronten gelijk. Want ook het suddervlees en slow cooking in het algemeen zijn hot. Wie met de kooktrend aan de slag wil heeft natuurlijk gereedschap nodig. En daarvoor zorgt Salt & Pepper. Leuk als cadeau voor familie, vrienden of voor jezelf als topkok (in wording).Koken kun je leren maar het resultaat wordt beter en makkelijker te halen met goede pannen. Milan is de nieuwe pannencollectie van Salt & Pepper. Materiaal is hoogwaardig en onderhoudsarm roestvrij staal, kwaliteit 18/10 met gelaste handvatten. Letterlijk pannen met dubbele bodem, 3 zelfs, want de kern van aluminium is ingekapseld met inox. In praktijk betekent het dat deze pannen de warmte gelijkmatig over de bodem verdelen en bovendien de warmte optimaal geleiden. Dus minder stroom nodig, nooit meer last van plaatselijk aanbakken en door de vloeiende vormen binnenin is ook afwassen een fluitje van een cent. Bovendien heeft Milan voor de kok handige inside information in de vorm van maataanduiding binnenin de steelpannen en bouillonketels.

Heavy bake by Salt & Pepper is een serie gewichtige bakvormen. De zwaarte komt voort uit de kwaliteit die, evenals bij de pannen Milan, is ontwikkeld om warmte zo goed mogelijk te geleiden. Lagere oventemperaturen voor het beste resultaat en optimale smaak. Materiaal is carbonstaal en de dubbele krasvrije antikleeflaag zorgt ervoor dat de gebakken hartige en zoete taarten, cupcakes en patés netjes heel uit de vormen worden geschud. Dus klaar en nog steeds in vorm. Verkrijgbaar zijn vormen voor tulbands, hartige taarten, cupcakes en een pizzaplaat, bakvorm rond- en rechthoekig en uiteraard een springvorm.

Mooi, mooi, mooi is Soho. Een collectie keukenitems in vloeiende vormen. Opvallend zijn de details als knoppen op de deksels, het uitstekende randje zwart bij de handvatten en de zwarte binnenzijde die vloeiend naar buiten doorloopt bij het openen. Handig zijn de ovenschalen om de gerechten in de oven warm te houden tijdens het voorgerecht, om meteen gerechten in te maken en zo mooi dat ze gewoon elke maaltijd op tafel komen. Het materiaal is stootvast, hard gebakken aardewerk, ook te reinigen in de vaatwasser.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist