Room Copenhagen

Ole Jensen collectie

Het Scandinavische designcollectief Room Copenhagen heeft in samenwerking met de Deense designer Ole Jensen een nieuwe collectie op de markt gebracht. Room Copenhagen is gespecialiseerd in het ontwikkelen van designvoorwerpen van wereldmerken zoals LEGO en Pantone. Voor het eerst wordt nu samengewerkt met een topdesigner. De nieuwe collectie is de eerste stap waarmee Room Copenhagen zich vestigt als platform van persoonlijke collecties voor topdesigners. De designstudio bewijst daarmee dat een uniek design niet altijd hoge kosten met zich mee hoeft te brengen.

De collectie
De Ole Jensen voor Room Copenhagen collectie is een verzameling van producten voor opbergen, koken en serveren. De collectie bestaat uit kommen, bekers, kannen, borden en keukengerei. In alle ontwerpen zijn zachte ronden vormen terug te vinden waarbij in ieder product de individuele expressie en functie tot uiting komt. Individueel komt ieder product tot zijn recht, maar gecombineerd ontstaat er een levendig en divers geheel.

Functioneel
Ole Jensen en Room Copenhagen gebruiken voor Ole’s handgemaakte en keramiek producten nieuwe zeer duurzame en functionele materialen. Hoewel het design een levendige en organische uitstraling heeft, is het ter gelijke tijd simpel, tijdloos en typisch Scandinavisch gehouden.

Een mix van oud en nieuw
De serie bestaat uit klassiekers van Ole Jensen - zoals zijn originele vergiet bedacht in 1995 waar hij nu een moderne prijsvriendelijke versie van heeft gemaakt – en nieuwe klassiekers zoals karakteristieke koppen en eigentijdse kannen en kommen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist