Revol Koffiekopjes

Klaar voor het WK

Met de nieuwste serie koffiekopjes van Revol komt het WK wel heel dichtbij. De porseleinen kopjes zijn bedrukt met de vlag van een land naar keuze. En dat met een grappig accent. De kopjes hebben niet alleen de uitstraling van een wegwerpbekertje maar zijn ook nog eens licht ingedeukt. Ook leuk voor het presenteren van snacks, tapas of WK-ijsje.Meer dan een kopje

Bij het ontwerpen en ontwikkelen is goed nagedacht over de mogelijkheden van een deze kopjes. Naast het drinken van een heerlijke espresso of cappucino uit de kopjes, zijn ze te gebruiken voor het bakken van muffins, mini-taartjes of cupcakes. Dankzij het hittebestendige porselein kunnen de kopjes tot wel 300 graden verwarmd worden. En dat niet alleen. Daarnaast kunnen de kopjes gewoon in de vriezer afkoelen tot een temperatuur van -20 graden. Hierdoor heb je direct een leuke presentatie voor een zomers WK ijsje.

Lekker láten wassen
Je merkte het al: dit vrolijke, gekreukelde Revol kopje biedt, ondanks een diameter van slechts 6,5 centimeter en een hoogte van maar 6 centimeter toch eindeloos veel mogelijkheden. En: deze multifunctionele espressokopjes kunnen na gebruik nog gewoon in de vaatwasser.

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist