Pine-apple servies

veelzeggend met weinig woorden

Ontwerper Keith Brymer Jones laat de grote kracht van een klein woord zien in deze nieuwe elegante servies- en keukencollectie. Wat op het eerste gezicht eenvoudig wit design lijkt, blijkt bij een tweede blik een servies met een ´typische´ twist. De lijn is het resultaat van Keith´s liefde voor traditionele typografie en tijdloos minimalisme. De mokken, het signature item, zijn in Engeland populair dankzij de teksten, variërend van een simpel ´hot´ en een grappig ´honey bunny´ tot ´goddess´ en het wat meer uitgesproken ´bitch´. Laat het servies voor je spreken.

 

Het Keith Brymer Jones servies is even veelzeggend als uitgebreid. Van ontbijtborden en cakeschalen tot kruidenpotjes, oliekannetjes en eierdopjes. Altijd elegant, maar nooit saai. Nieuw is de Punk collectie die het servies ´Sex Mugs en Rock ´n Roll maakt dankzij de kleuren, de woorden en de stoere veiligheidsspeld.

De Nederlandse distributeur Pine-apple, bekend van merken zoals Emma Bridgewater introduceert
Keith Brymer Jones dit najaar op de Nederlandse markt .

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist