Orrefors kristallen glazen

by Karl Lagerfeld

Het Zweedse glasdesignmerk Orrefors is een samenwerking aangegaan met de wereldberoemde designer Karl Lagerfeld. De Orrefors by Karl Lagerfeld collectie bestaat uit diverse kristallen glazen en vazen die zich kenmerken door strakke lijnen, subtiele details en functionele vormen. De multi-getalenteerde Karl Lagerfeld, die zijn voetsporen inmiddels ruimschoots heeft verdiend in de wereld van mode, parfum en accessoires, lanceert hiermee zijn eerste kristalcollectie.Orrefors kent, vanwege haar artistieke expertise, veel overeenkomsten met de wereld van high fashion. De samenwerking met een mode-icoon als Karl Lagerfeld sluit hier uitstekend bij aan. Lagerfeld is continu op zoek naar nieuwe manieren om zijn creativiteit tot uiting te brengen. Dankzij zijn rijke carrière heeft hij een herkenbare grafische identiteit ontwikkeld die hij nu heeft kunnen toepassen in glasdesign. De keuze voor Orrefors was vanzelfsprekend: het wereldwijd bekende merk wordt gezien als hét symbool van Zweedse luxe en design en vervaardigt al meer dan een eeuw op traditionele wijze handgeblazen - en door kunstenaars vormgegeven - glaskunst.

De eerste lijn uit de Orrefors by Karl Lagerfeld collectie bestaat uit champagneflutes en -coupes en water-, wijn- en likeurglazen. De glazen zijn transparant, zwart of wit en zijn gegraveerd met het 'KL'-monogram. Lagerfelds oog voor functionaliteit vertaalt zich in bijpassende onderzetters die eveneens worden gesierd door het 'KL'-monogram. Gebaseerd op hetzelfde uitgangspunt, bevat de collectie tevens een grote ronde bowl, een rechthoekige vaas en een cilindervormige vaas die lijken te balanceren op kristallen bollen rustend op een transparante schijf. Ieder item uit de collectie staat met zijn neutrale kleuren, pure vormen en verfijnde details voor tijdloze elegantie. De Orrefors by Karl Lagerfeld collectie geeft een nieuw, harmonieus en modern gezicht aan het eeuwenoude vakmanschap van Orrefors.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist