magisso serveerset

BEschaafd aan tafel

Magisso introduceert een nieuwe serveerset bestaande uit drie innovatieve producten die qua design op elkaar zijn afgestemd. Het betreft hier een kaasschaaf, taartschep en kaasmes. De producten hebben alle een unieke eigenschap: ze worden op hun kant weggezet.De Finse designer Maria Kirvijärvi is verantwoordelijk voor het ontwerp dat zich kenmerkt door elegante, strakke lijnen met een unieke functionaliteit. De kaasschaaf, taartschep en het kaasmes zijn vervaardigd van hoogwaardig roestvrijstaal.

De producten liggen niet alleen lekker in de hand tijdens het gebruik maar dankzij het slimme ontwerp kunnen de producten op hun kant worden weggezet. Hierdoor blijft tafel of tafelkleed schoon. Kortom: ‘beschaafd aan tafel’.
De kaasschaaf is geschikt voor vele soorten kaas en zowel het kaasmes als de taartschep hebben een snijkant en zijn geschikt voor het snijden en serveren van kazen en hartige taarten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist