Le Creuset servies

Koeffie- en theetijd

Le Creuset produceert al ruim 85 jaar met succes van alles om in en mee te koken: van gietijzeren pannen tot aardewerken ovenschalen en spatels van silicone. Met de integratie van de keuken en de woon/eetkamer, verhuist le Creuset mee van de keuken naar de (eet)tafel. Zo kwam men op het idee om ook producten voor de koffietafel en de high tea te ontwikkelen. Het hoogwaardige aardewerk leent zich uitstekend voor bekers, kopjes en theepotten. Het silicone voor de cupcake vormpjes. Zelfs een schoteltje voor het theezakje ontbreekt niet aan het nieuwe assortiment. De geëmailleerde fluitketels zijn al langer de grote lievelingen van het Nederlandse publiek.

Servies
Het koffie en thee servies is een uitbreiding van het assortiment aardewerk. Al het aardewerk van Le Creuset is geschikt voor de oven, de grill en de magnetron, maar kan ook gerust in de vriezer. Het materiaal kan worden gebruikt bij temperaturen van -18 graden tot +260 graden en kan zelfs rechtstreeks vanuit de vriezer in de oven geplaatst worden zonder dat het barst, krast of glans verliest. Dankzij het dubbel geëmailleerde oppervlak zijn ze gemakkelijk te reinigen en absorbeert het materiaal geen geuren of aroma's.

 Fluitketels
Nederland speelt een speciale rol voor Le Creuset als het om fluitketels gaat. Nergens worden er zoveel verkocht als in ons land. Wij zijn dol op die traditionele ketel op het fornuis. Het assortiment stalen fluitketels bestaat uit 6 modellen en 5 kleuren. Ook deze producten zijn dubbel geëmailleerd en geschikt voor alle warmtebronnen, zelfs inductie. Het handvat en de fluit zijn van bakeliet (kunststof) en blijven koel zodat men ze altijd aan kan raken als het water kookt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist