Le Creuset pannen

Nieuw stenen tijdperk

Le Creuset heeft zich voor het najaar van 2011 laten inspireren door het allereerste gebruiksmateriaal van de mens: STEEN. De Franse pannenfabrikant heeft niet alleen de kleur van haar nieuwe pannen aangepast, maar ook het materiaal van de buitenlaag. Het oude vertrouwde hoogwaardige gietijzer is weliswaar nog steeds voorzien van een dubbel geëmailleerde laag, de buitenkant is echter niet glimmend glad, maar robuust en ruw. Deze nieuwe telg past in de serie 'matière', waarin de kleuren van natuurlijke basismaterialen zijn vertegenwoordigd: zoals aardebruin, ebbenzwart en kiezelgrijs.

Duurzaam
Het zijn vooral de basisproducten die voor de nieuwe ruwe steenkleur in aanmerking komen, zoals de ronde en ovale braad-/stoofpannen,de grillplaat en de skillet-grillpan. Tegenwoordig worden alle braad- en stoofpannen voorzien van een metalen knop op de deksel (in plaats van kunststof) waardoor de stoofpannen geschikt zijn voor gerechten in de oven boven de 200° C. Het gietijzer van Le Creuset is voor elke warmtebron geschikt (zelfs inductie!). Door de dubbel geëmailleerde laag worden geen smaak- of geurstoffen opgenomen en zijn de pannen van binnen extra glad om gemakkelijk te reinigen. De pannen zijn hebben een zeer lange levensduur, zijn 100% recycleerbaar en energiezuinig dus vriendelijk voor onze planeet.

Controle
Het gietijzer van Le Creuset heeft al 85 jaar de naam van hoogwaardige kwaliteit met eindeloze levensduur. Iedere pan van Le Creuset is uniek. Al 85 jaar wordt voor elke pan een aparte mal van zand gemaakt. Ze worden allen handmatig uit de vorm gehaald, afgebraamd en geslepen. Door strenge menselijke controle is het mogelijk elke fase van het productieproces zo te beheersen dat een perfecte kwaliteit gegarandeerd kan worden. Le Creuset geeft sinds 2001 levenslange garantie op alle producten van geëmailleerd gietijzer en 5 jaar op het aardewerk. Voor ieder product geldt; hoge culinaire prestaties in de keuken en grote esthetische waarde aan tafel.

Le Creuset producten zijn te koop bij de betere warenhuizen, kook- en huishoudwinkels.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist