Le Creuset minipannen

Ieder zijn eigen wok op tafel

Individuele porties zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse huishoudens. Zelfs in restaurants zien we minipannetjes op tafel verschijnen met kleine stoofgerechtjes, soepen en pâtés. Le Creuset introduceert nu ook een miniwok van geëmailleerd gietijzer. Dit decoratieve pannetje kan met of zonder glazen deksel geleverd worden. Het is ideaal voor het serveren en bereiden van snelle Aziatische wokschotels maar ook voor pasta’s en rijstschotels. Bovendien ziet het er stijlvol en origineel uit op tafel. De mini wok is een nieuwe aanvulling op een hele serie minipannetjes in zowel geëmailleerd gietijzer als aardewerk.

Gietijzer
De gietijzeren minipannetjes van Le Creuset hebben een kleine restyling ondergaan doordat ze, net als hun grote broers, voorzien zijn van een metalen knop. Niet alleen zien ze er daarmee wat professioneler uit dan met het kunststoffen knopje, ze zijn nu ook bestand tegen hogere temperaturen. Intussen zijn deze mini’s te verkrijgen in acht verschillende kleuren. Aan dit assortiment heeft zich nu de mini wok toegevoegd in 2 kleuren: zwart en rood.

Aardewerk
De serie aardewerken minipannetjes is intussen uitgegroeid tot zestien (!) verschillende kleuren. De populariteit van deze pannetjes heeft ertoe geleid dat Le Creuset naast de standaard 10 cm nu ook pannetjes van 6, 8 en 14 cm in het assortiment heeft opgenomen. Bovendien komt Le Creuset met een echte miniterrine voor pâtés en een minisoepterrine. Samen met eierdopjes, minischaaltjes en –pannetjes genoeg om een (poppen)huis te vullen.

Mini’s of Mig’s (mini for the big) zijn zeer veelzijdig: men kan er hapjes, stoofschotels, taartjes, terrines, soep, of ragouts in bereiden en uit serveren. Het grootste plezier zit natuurlijk uiteindelijk in de vrolijke presentatie op tafel. Ze zijn geschikt voor de oven, de grill en de magnetron, maar kunnen ook gerust in de vriezer. Het aardewerk is zeer duurzaam: het wordt niet mat en barst of krast niet. Het materiaal kan worden gebruikt bij temperaturen van -18 graden tot +260 graden en kan zelfs rechtstreeks vanuit de vriezer in de oven geplaatst worden. Door het dubbel geëmailleerde oppervlak zijn ze gemakkelijk te reinigen en absorbeert het materiaal geen geuren of aroma's.

Le Creuset producten zijn te koop bij de betere warenhuizen, kook- en huishoudwinkels.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist