Le Creuset inductie pannen

MAGNETIK

Le Creuset lanceert haar nieuwste lijn MAGNETIK na jaren onderzoek naar de beste pan voor inductie. Koken op inductie betekent koken met pannen die optimaal contact hebben met de kookplaat en het magnetisch veld goed geleiden. Binnen de Magnetik lijn van Le Creuset bestaan alle pannen in zijn geheel (dus ook de zijkant) uit drie lagen. Twee roestvrij stalen lagen met daartussen een aluminium laag voor optimale warmtegeleiding. Deze pannen vervormen niet, koeken niet aan en zijn vaatwasmachinebestendig. Vanuit de fabriek wordt een levenslange garantie geboden.

Assortiment
Net als de andere producten van Le Creuset is deze serie van topkwaliteit en heeft men niets aan het toeval overgelaten. De handvaten zijn van roestvrij staal, maar dankzij de speciale vorm en bevestiging, blijven deze koel als de pan verhit wordt. De deksel kan rechtop gezet worden in het handvat. De buitenste laag RVS heeft een andere samenstelling (18/0) tegen vervormen en beschadigen dan de binnenste laag (18/10). Het aluminium tussen de lagen in komt niet in aanraking met de buitenlucht, opdat deze niet kan oxideren.

De serie Magnetik bestaat uit een 17-tal pannen, waar in september drie nieuwe modellen aan toegevoegd worden: een sauteerpan een Provençaalse sauteerpan en een kookpan met stoommand.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist