IVV glaswerk

Handgeblazen in Toscane

Nu de avond sneller invalt, is de tijd van uitgebreid dineren weer gekomen. Het verfijnde handgeblazen Toscaanse glaswerk van IVV brengt sfeer aan tafel én in huis. De hoogwaardige kwaliteit van het materiaal is niet alleen te zien en te voelen, maar in het heldere geluid ook te horen. De collectie van serviesgoed, woonaccessoires en verlichting is sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar. 

Persoonlijke twist
De glasblazers van IVV geven elk van de producten hun eigen karakter. De hand van de meester laat zich zien in kleine details, bijzondere vormen en een persoonlijke twist. Het bedrijf selecteert hoogwaardige grondstoffen om alleen de hoogste standaard te kunnen bereiken. Daarbij is de collectie producten bijzonder uitgebreid. Van prachtig tafelservies tot stijlvolle woonaccessoires. Van karaffen tot wandlampen.

Over IVV
In 1952 sloegen succesvolle meesterglasblazers de handen ineen en riepen de coöperatie IVV (Industria Vetraria Valdarnese) in het leven. Inmiddels behoort IVV tot de Europese top in handgemaakt glas. Zij combineert innovatief onderzoek met design én ambachtelijke technieken.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist