Govino wijnglazen

kunststofservies met de kwaliteit van kristal

Een ‘glas’ van kunststof maar met de kwaliteit van kristal, ontwikkeld voor en door de wijnindustrie en waar sommeliers graag hun wijnen in schenken. Overgewaaid uit Napa Valley, Amerika en zojuist neergestreken op Nederlandse bodem.

Govino is een collectie glazen voor outdoor gebruik. Het ‘glas’ is gemaakt van polymeer, wat geen smaak en reukoverdracht geeft. Het materiaal is flexibel en splintert niet, is bpa vrij, recyclebaar en laat maar een kleine ecologische voetafdruk achter op de aardbol.

De glazen vallen op door het unieke design, het vriendelijke deukje geeft de glazen extra cachet en zorgt er tegelijk voor dat de glazen lekker in de hand liggen. De kristalachtige eigenschappen zorgen ervoor dat de lichtdoorschijnendheid hetzelfde is als bij kristal maar ook de dikte en de vorm waardoor het net lijkt alsof je uit een ‘echt’ glas drinkt.

Govino is ideaal tijdens een picknick in het park, op het strand, boot, vakantie, tuinfeest of poolparty. Daarnaast ook perfect voor events en catering. Kortom, overal waar je in stijl wilt genieten van een lekker drankje zonder dat je je zorgen hoeft te maken over eventuele scherven.

De Govino serie is geschikt voor wijn, cocktails, bubbels, frisdranken en bier. Een mooie bijpassende karaf die voor wijn of water kan worden gebruikt behoort ook tot het programma.

De Govino serie heeft al diverse Design awards gewonnen. Naar wens kunnen de glazen worden voorzien van logo’s en/of namen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist