Feinedinge designporselein

Coffee Beaker set Gold

Het Weense atelier Feinedinge introduceert de Coffee Beaker set Gold, een zeer luxe koffiemok met bijpassende schotel. Het geglazuurde porselein van deze set is gedecoreerd met zwarte motieven en een met de hand aangebrachte band van echt goud. De zwarte bloem- en vogelmotieven zijn afgeleid van zoölogische en botanische gravures uit de 18e eeuw.

Vanuit haar atelier in hartje Wenen ontwerpt en maakt Sandra Haischberger sinds 2005 prachtig porselein. Met haar label Feinedinge heeft ze zich toegelegd op het ontwerpen van duurzaam porselein met een hoge gebruikswaarde. De ontwerpen van Feinedinge vallen op door hun minimalistische design en hoge functionaliteit.

Alle producten worden in het atelier van Feinedinge in Wenen voor 100% met de hand gemaakt, met veel liefde en aandacht voor het detail. Hierdoor is elk product van Feinedinge een uniek designitem.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist