Casa

Feestelijk tafelen

Vier het eindejaar met je lievelingsmensen om je heen en verras je gezin, familie en vrienden met de mooiste feesttafel. Of je nu voor een klassieke, traditionele sfeer op tafel gaat of liever een moderne toets toevoegt, bij CASA vind je alles om van jouw feesttafel de mooiste te maken.

Sfeervol tafeltextiel
Niets brengt mensen dichter bij elkaar dan een prachtig gedekte tafel. Een mooi tafelkleed en een tafelloper geven je tafel meteen een luxueuze toets. Kies er bijpassende of net contrasterende placemats en servetten bij en je tafel ziet er meteen feestelijk uit!

Elegant servies, bestek en glazen
Tijdens de feestdagen mag het wat meer zijn, toch? Tijd om je mooiste servies boven te halen, met gouden bestek te eten en wijn en andere dranken te schenken in elegante glazen. Wij klinken op een onvergetelijke avond, cheers!

Feestelijke tafeldecoratie
Kies voor een sfeervolle afwerking van je feesttafel. Je tafel is namelijk niet compleet zonder leuke decoratie, kaarsen, naamkaartjes,… Deze details maken van een gewone eettafel een gezellige feesttafel om uren aan te vertoeven.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist