Bredemeijer Theepotten

Viv's Choice

Bredemeijer, producent van hoogwaardige theepotten en presentatrice en health coach Vivian Reijs hebben elkaar gevonden. Speciaal voor het 100-jarig bestaan ging Bredemeijer op zoek naar een ambassadeur voor de theepotten. Vivian, bekend van diverse tv-programma’s bij SBS6, maar vooral ook van haar eigen online platform Vivonline is nu hét nieuwe gezicht van Bredemeijer.

My cup of tea
Al bij de eerste kennismaking tussen Bredemeijer en Vivian was het meteen raak. Vivian paste precies in het plaatje. Ze is Oer-Hollands, vrouwelijk en enthousiast. Haar motto is: ‘Live a happy and healthy life’ en daar kan Bredemeijer zich helemaal in vinden. Haar gezonde leefstijl sluit bovendien goed aan bij de visie van Bredemeijer. En niet onbelangrijk: Vivian is een echte theeleut. “Ik hou van thee en drink het heel veel. Ik vind het gezellig, maar ik weet ook hoe gezond thee is. Thee is zeer goed voor je maag, lever en galblaas. Het helpt de vertering te verbeteren en geeft langdurige energie, focus en een rustige geest. Het werkt verkwikkend en ontspannend tegelijk. Wat wil je nog meer”, licht de sympathieke health coach toe.

Kwaliteit
Vivian zelf is erg blij met de samenwerking: “Als je zoveel thee drinkt als ik, dan wil je ook een mooie en goede theepot, waarin je thee lekker blijft. Bredemeijer heeft theepotten met een dubbele wand, waarin mijn thee lang warm blijft en zijn smaak behoudt. Om een dergelijke theepot te maken zijn ongelooflijk veel stappen nodig in het productieproces. Ik wil in alles kwaliteit en dat vind ik dus ook in de theepotten van Bredemeijer. Met deze potten is het heel gemakkelijk en fijn om lekker veel thee te drinken en dat is dan weer erg gezond.”

Viv’s Choice
Begin dit jaar deed Vivian als BN’er mee aan een actie van Bredemeijer voor het goede doel. Vanwege het 100-jarig bestaan ontwierpen bekende Nederlanders hun eigen theepot. Deze kunstzinnige theepotten zijn vanaf deze zomer in diverse winkels van o.a. Simon Levelt te bewonderen. Bredemeijer maakte zelf eveneens een mooie theepot ter ere van het jubileum. Dit werd de Jubilee. Vivian was zo enthousiast over deze theepot dat het idee ontstond om haar een eigen selectie te laten maken uit de grote collectie van Bredemeijer. En zo kreeg de theepot Jubilee het label: Viv’s Choice. De theepotten uit Viv’s Choice zijn te koop in diverse winkels, maar zullen ook verkocht worden via de website van Vivian: www.vivonline.nl. Op deze website geeft zij adviezen voor een gezond en gelukkig leven en daar passen de theepotten van Bredemeijer perfect bij.

Over Bredemeijer
Bredemeijer is marktleider op het gebied van dubbelwandige theepotten en toebehoren en is wereldberoemd om zijn excellente kwaliteit. Het merk vormt samen met de merken Zilverstad en Leopold Vienna de Bredemeijer Group.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist