Bredemeijer servies

Ontdek de Japanse theecultuur

Japan heeft een oude, rijke theecultuur. Het land staat namelijk bekend om prachtige theevelden. Dé perfecte inspiratie voor de nieuwe gietijzeren theepotten van Bredemeijer®. De populaire Asia-collectie wordt uitgebreid met twee theepotten die Japans design combineren met een touch of colour. Met deze prachtige nieuwe theepotten waan jij je binnen no-time in Oosterse sferen.

Klassiek Japans
De nieuwe Linhai theepot van Bredemeijer® in de kleur Brique of Petrol valt niet alleen op door de mooie kleuren, maar ook door de gouden handgreep en het platte, klassiek Japanse model. De theepot is gemaakt van gietijzer, een materiaal dat thee langer warm en op smaak houdt. Extra leuk is het om de theepot te combineren met de bijpassende theekommen uit de Pucheng set. De set bestaat uit vier theekopjes met elk een eigentijds, uniek patroon, zowel aan de buiten- als binnenzijde. De Pucheng kopjes hebben een stijlvolle gouden bies en matchen daarvoor perfect met de Linhai theepotten.

Traditioneel design
Na zijn voorganger in klassiek zwart is de Jang theepot van Bredemeijer® nu ook verkrijgbaar in de nieuwe kleur Betongrijs. De theepot wordt gekenmerkt door het traditionele design met noppenpatroon. Theepot Jang is gemaakt van hoogwaardig gietijzer met een geëmailleerde binnenzijde en blijft hierdoor lang mooi. Tip: maak de set compleet met de bijpassende Jang kopjes in dezelfde stijlvolle kleur. Zo geniet je op Japanse wijze van een heerlijk kopje thee.

Over Bredemeijer®
Bredemeijer® is marktleider op het gebied van dubbelwandige theepotten en toebehoren en is al 110 jaar wereldberoemd om zijn excellente kwaliteit. Daarnaast heeft Bredemeijer® een uitgebreide en stijlvolle collectie keramieken (deels met mantel), gietijzeren en glazen theepotten. Wat alle potten met elkaar gemeen hebben, is dat ze heel praktisch in gebruik zijn. Ze schenken prettig, zonder te druppelen en zijn makkelijk te onderhouden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist