BLomus serviezen

Japanse tafel essentials

Japan heeft een uitzonderlijk lange en succesvolle geschiedenis in het produceren van keramiek, en deze trotse erfenis is zichtbaar aanwezig in de nieuwe serie serviesgoed van blomus, genaamd Kumi. Het assortiment bestaat uit in totaal 18 bijpassende stukken en omvat traditionele Japanse artikelen, zoals het kommetje en kannetje voor sojasaus, maar ook de karakteristieke theemok zonder oor, maar er zijn natuurlijk ook Europese klassiekers zoals de koffie- en espressokop plus schotel – waardoor Kumi zowel veelzijdig als mooi is.

De uitzonderlijke zachtheid van de keramische items is het resultaat van een speciale techniek – de zogenaamde reactieve beglazing – die vaak kleine oneffenheden veroorzaakt, waardoor elk item zijn eigen unieke persoonlijkheid krijgt. Trouw aan de Japanse filosofie van wabi sabi, volgens welke schoonheid alleen te vinden is in het onvolmaakte, worden deze mooie kleine kenmerken eerder beschouwd als persoonlijkheidskenmerken dan als gebreken. Hetzelfde geldt voor de onvermijdelijke krassen en andere gebruikssporen die na verloop van tijd op het delicaat geglazuurde oppervlak verschijnen.

Kumi, dat zijn naam ontleent aan het Japanse woord voor eeuwige schoonheid, is gemaakt door het blomus designteam. Het is verkrijgbaar in twee kleuren: een zachte, zachte Fungi en een donkere, krachtige Espresso-bruin.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist