Blomus glazen

Koyoi-collectie

De Koyoi-collectie van Kazushige Miyake met gedurfde, transparante glazen stukken voor de thuisbar is een moderne bewerking van traditioneel vakmanschap. Elk stuk is ontworpen om het huwelijk tussen contrasten te belichamen, het dunne glas komt samen met een compacte, zware voet. Er is geen enkel vleugje kleur dat de natuurlijke helderheid van het glas bederft – en door deze helderheid kunnen de unieke vormen echt voor zichzelf spreken.

Koyoi – staat in het Japans voor vanavond. De set bestaat uit vijf verschillende glazen – waaronder een elegante champagnecoupe en een klassiek gevormd martiniglas. Elk glas wordt in papier verpakt en in een luxe doos geplaatst.

Over Kazushige Miyake
De Japanse ontwerper Kazushige Miyake (1973) studeerde af aan de designafdeling van de Tama Art University in Tokio en begon zijn carrière als productontwerper in Groot-Brittannië voordat hij in 1999 terugkeerde naar Japan. In 2005 richtte hij zijn eigen designstudio op. Vandaag de dag staat Miyake Design synoniem voor strakke en functionele producten – van loungestoelen tot koffers – die altijd gericht zijn op de veeleisende consument. In zijn ontwerppraktijk geeft Miyake de voorkeur aan het eenvoudige, het onopgesmukte. Hij gelooft dat elk object zijn eigen specifieke vorm heeft; deze vorm is niet beperkt tot de fysieke aanwezigheid van het object, maar omvat ook de omringende aura of sfeer en het effect op degenen die het gebruiken.

Kazushige Miyake heeft een aantal ontwerpprijzen ontvangen, waaronder de iF Design Award, de Red Dot Design Award en de Good Design Award. Hij is nu lid van de beoordelingscommissies voor zowel de Good Design Award als de iF Design Award.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist