BergHOFF

Downdraft pannenset

De inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem is een van de nieuwste trends op kookgebied. Speciaal voor deze kookplaat ontwikkelde BergHOFF de gestroomlijnde Downdraft pannenset met gepatenteerde technologie, waardoor stoom en geur direct in de afzuiging verdwijnen. De innovatieve Downdraft pannen zijn onderdeel van de BergHOFF GEM collectie, die bekendstaat om haar industriële uitstraling en tijdloos keukengemak.

De glazen deksel van een Downdraft pan heeft een geïntegreerd luchtkanaal en de pannen hebben een speciale inkeping. Deze combinatie zorgt ervoor dat stoom en geuren bij het verlaten van de pan niet omhoog maar naar beneden gaan. Zo haal je het maximale uit je kookplaat met afzuigsysteem. De RVS pannen kunnen bovendien ook volledig worden afgesloten door het deksel 180 graden te draaien. De handvatten worden niet warm, wat voor extra comfort en veiligheid zorgt.

BergHOFF
BergHOFF is een internationaal merk dat geavanceerde keukenontwerpen creëert, produceert en distribueert die je dagelijkse kookervaringen dat tikkeltje extra geven. Haar passie voor koken en oog voor detail resulteren in producten die worden aanbevolen en beloond voor hun esthetiek en gebruiksvriendelijkheid.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist