Alessi schalen

Pronkstukken voor fruit of brood

Eten serveren met klasse of gewoon een bijzonder stuk op tafel zetten? Laat dat maar aan Alessi over. Elk seizoen lanceert het Italiaanse designmerk weer nieuwe pronkstukken voor fruit of brood, of gewoon voor het mooie zicht. Niet zo verwonderlijk als je bedenkt dat een van de eerste topproducten de stalen broodmand was, die in restaurants nog altijd de standaard vormt. Inmiddels zijn de soorten en maten niet meer op twee handen te tellen en groeiden de schalen uit tot ware kunstwerken die het verdienen om gezien te worden.

Levenswerk
Zijn moeder was een gerespecteerd kinderarts met een fanatieke hobby: overal waar zij kwam en even stilzat, haalde zij een stukje handwerk uit haar tas en begon te haken of te breien. De patronen die ontstonden door het verweven van de draden staan in zijn geheugen gegrift. Wanneer Guido Venturini in opdracht van Alessi motieven ontwerpt voor een mechanisch proces, blijkt het onvermijdelijk dat de handwerkpatronen terugkomen in zijn werk. Met een lasercut-technologie worden de ambachtelijk gemaakte vormen uit een stalen plaat gesneden. Het resultaat is 'Opus', een kunstwerk voor op tafel waar modern vernuft samengaat met traditioneel ambacht.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist