PLASMAMADE

Verantwoord VERSE LUCHT

Plasmamade: Maatschappelijk verantwoord systeem
De laatste jaren zijn er duidelijke signalen dat PlasmaMade een organisatie is met internationale allure. Op de LivingKitchen pakte PlasmaMade in hal 5.2 groots uit. De prachtige locatie kon je niet missen als je de hal inliep. De enorme open stand van 150 m2 was vol met geïnteresseerden. En dat is ook niet verwonderlijk, want PlasmaMade is echt een uitvinding. Waar de traditionele afzuigkappen een afvoerkanaal naar buiten nodig hebben is dat met PlasmaMade verleden tijd.

Verse lucht met het plasmamade air filter
Het elektronische PlasmaMade luchtfilter kan op iedere nieuwe of reeds bestaande afzuigkap worden gemonteerd op de uitblaasmond van de afzuigkapmotor. De elektronica van het filter wordt vervolgens ingeschakeld door de luchtstroom van de afzuigkap, schouw, of wasemschouw. De aangezogen verontreinigde luchtstroom (vetten, pollen, geuren etc.) wordt door middel van een natuurlijke reactie omgezet in schone lucht en CO2. De gefilterde (gerecirculeerde) schone lucht wordt terug geblazen in de ruimte. U houdt zo de warmte binnen en bespaart dus direct in uw stook-/koelkosten en natuurlijk ook op het installatiewerk. En u krijgt er een gezond binnenklimaat vrij van geuren, pollen, virussen, fijnstof en bacteriën voor terug. Door deze recirculatie mag PlasmaMade zich met recht een maatschappelijk verantwoord systeem noemen. Martin van der Sluis is echt trots op zijn bedrijf. PlasmaMade heeft echt haar nek uitgestoken bij de naamsbekendheid van de plasmafilter-systemen. Ze lijken daarmee wel een beetje op Quooker. “We hebben de consument echt iets te bieden. Geen storende afzuigkappen meer, geen vette filters die schoongemaakt moeten worden, maar een gezond en verantwoord systeem.” PlasmaMade heeft twee modellen in het assortiment: rond en plat, dus voor iedere situatie is er een PlasmaMade oplossing!

Kijk voor meer informatie op https://www.plasmamade.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over PlasmaMade?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist