Nieuwe SieMatic keukens

Nu te zien in Haarlem

Keur Keukens is klaar voor het aankomend keukenseizoen. In de showroom hebben nieuwe, actuele keukenopstellingen een mooie plaats gekregen, waaronder keukens van het exclusieve merk SieMatic.

De afgelopen jaren heeft Keur Keukens zich ontwikkeld tot dé SieMatic dealer bij uitstek. Met bijzondere keukenopstellingen toont Keur dat SieMatic zich heeft ontwikkeld van keukenproducent tot smaakmakend label voor interieurdesign.

SieMatic keukens vormen al jaren de top van de keukenmarkt als het gaat om tijdloze elegantie, onderscheidende, minimalistische opstellingen, bijzondere materiaalkeuzes en individueel design. Met een SieMatic keuken is het mogelijk om een geheel persoonlijke keuken samen te stellen, volledig afgestemd op eigenzinnige designwensen en persoonlijke leefgewoontes.

Opvallend binnen de collectie van SieMatic keukens is het unieke label Urban Style. Deze veelbelovende lijn keukens wordt geïnspireerd door het bruisende leven in dynamische steden. De keukens kenmerken zich door hun aandacht trekkende ontwerpen die zich flexibel laten plaatsen. Hierdoor versmelt de traditionele keukenruimte met het interieur. De SieMatic Urban Style is een lijn die perfect is toegesneden op stadsbewoners die hoge eisen stellen aan hun interieur en veel creatieve wensen hebben, of het nu is voor een moderne loft, appartement of penthouse. De
veelbelovende lijn keukens is ook te bewonderen in de showroom. Keur Keukens is gevestigd aan de Heringaweg 6 en is geopend van maandag tot en met zaterdag.

Kijk voor meer informatie op https://www.keurkeukens.nl .

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over SieMatic Keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist