Moduleo keukenvloeren

Praktisch en mooi

Een keukenvloer moet niet alleen mooi moet maar hij moet ook aan een aantal praktische basiseisen voldoen. Met de nieuwe Moods collectie van Moduleo kan nu ook worden gekozen voor een hoogwaardige vinyl vloer in de keuken. De vloeren uit de Moods collectie zijn vocht-, kras- en vlekbestendig en daarnaast kunnen ze worden gecombineerd met vloerverwarming.

Moods biedt een mix & match van verschillende formaten, patronen en dessins. Een vloer was nog nooit zo persoonlijk. De nieuwe geometrische vormen zijn onderling compatibel. Zo ontstaan eindeloze legpatronen die iedere keuken van een voor een originele vloer voorzien, modern, landelijk of klassiek.

Er is keuze uit diverse formaten zoals: medium plank, slim plank, short plank, small plank, hexagon, diamond, triangle en chevron. Ook kan er gekozen worden uit diverse patronen, zoals hout en steen dessins en combinaties daarvan. Een strak visgraatpatroon of liever contrastrijke vijfhoeken met meerdere houtsoorten of speelse driehoeken?

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Keukentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist