Leicht keukens

Bondi

Een „ruimte in de ruimte“ vormt het centrale element van de door LEICHT ontwikkelde keukenarchitectuur. Het concept van de begaanbare ruimte gaat veel verder dan de gebruikelijke planningsopzet. De „ruimte in de ruimte“ tegenover het eiland vervult een groot aantal
woonruimte- en keukenfuncties. Zo kan een open keuken nóg behaaglijker worden vormgegeven. De uiterst heldere keukenarchitectuur komt overeen met de rustige frontvormgeving: edele matte lak in de kleur sneeuwwit.De keuken als communicatief middelpunt

Deze uiterst heldere keukenarchitectuur komt overeen met de rustige frontvormgeving die wordt gekenmerkt door edele matte lak in sneeuwwit met anti-fingerprint. Gezellige en communicatieve componenten vormen de bar en een in de kubus ingelaten zitnis van fijn gestructureerd echt hout, die zich naar eigen voorkeuren laat aankleden met kussens en decoratie. De keuken is niet alleen vloeiend geïntegreerd in het woongedeelte, maar communicatief middelpunt en leefruimte.

Harmonisch passend in de woonruimte: de „ruimte in de ruimte" vergroot de planningsspeelruimte met LEICHT keukens
Betreden wordt de „ruimte in de ruimte" in dit door LEICHT voorgestelde concept via een decent geïntegreerde zwenkdeur tegenover het eiland. Zo worden de wegen tussen koken en bereiden evenals tussen het te voorschijn halen en opbergen van het benodigde keukengerei zo kort en zo comfortabel mogelijk.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist