Leicht Bossa

Vorm, Functie en Leefruimte

In het centrum van dit ontwerp, opgevat als het middelpunt van het dagelijkse leven, staat een greeploos eilandblok met geïntegreerd zitgedeelte, waaraan het succesvolle houtoppervlakprogramma BOSSA in notenhout rondom een bijzondere structuur verleent. De uitstekende, lineaire spijlen van het meermaals bekroonde BOSSA-front zorgen voor een warm ogend, uniform totaalbeeld en geven de keuken een driedimensionaal, zeer levendig effect - een bewuste planning om zowel een elegant als levendig effect te creëren.

Een buffetkast in carbon grijs die ruimte biedt aan een koffiezetapparaat of ander essentieel keukengerei. Boven het meubilair loopt een natuurstenen strook in ROCCA over de hele breedte, waardoor een directe link wordt gelegd met de materialiteit van het eilandblok. Het samenspel van materiaal en vorm resulteert in een uniform planningsidee dat zich over de hele ruimte uitstrekt.

Binnenin de eilandunits handhaaft het M8-frame in Carbon Grey met zijn heldere, gereduceerde vormgeving het hoogwaardige, minimalistische totaalbeeld.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Keukentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist