Keukentrends

Zwevend, stoer en efficiƫnt

Een keukens is al lang geen ruimte meer waarin alleen maar gekookt wordt. In een keuken wordt geleefd en komen we samen om te genieten van het leven. Om van je eigen keuken de mooiste ruimte van je woning te maken, hebben we een aantal keukentrends voor 2017 op een rijtje gezet.

Zwevende keukens
Door keukenkasten te laten zweven, lijkt een kleine keuken hebt al snel een stuk groter. De kasten hangen los van de grond en creëren daardoor meer ruimte in huis. Ook voor wat grotere keukens zijn zwevende keukenkasten een uitstekende keuze. Dit geeft de keuken namelijk een luxere en ruimere uitstraling. Niet gek dus dat dit één van de keukentrends voor 2017 is. Bovendien is het op deze manier extra eenvoudig om schoon te maken onder de keuken: je kunt overal perfect bij.Meer opbergruimte

Je hebt nooit genoeg opbergruimte in de keuken. In 2017 zien we dat brede kasten en lades aan populariteit winnen. Op dit moment zijn vierkante en verticale keukenkasten nog veel in trek, maar we zien een verschuiving richting horizontale keukenkasten en -lades ontstaan. Hierdoor krijg je niet alleen meer opbergruimte, maar je benut de opbergruimte die je hebt ook efficiënter. Daarnaast heb je minder kasten en lades in de keuken, waardoor deze ook direct verfijnder en strakker oogt.

Afwijkende vormen
Durf eens af te wijken van het geijkte. Voor een speels karakter van de keuken zijn ronde en ovale vormen bij uitstek geschikt. Vooral wanneer je een kleine keuken hebt, zijn ronde en ovale vormen aan te raden. Deze nemen namelijk iets minder ruimte in en geven je huis toch net dat beetje extra dat het nodig heeft. Je kunt kiezen voor een keuken met een ronde vorm, maar je kunt ook een rechte keuken kiezen en deze voorzien van ronde accessoires.

Stoere keukens
Steeds meer mensen kiezen voor een industriële keuken met een stoere uitstraling. Daar horen uiteraard ook industriële accessoires bij. Dit is een van de keukentrends voor 2017 .Door gebruik te maken van natuurlijke materialen, zoals aardewerk, metaal, glas en hout en hier accessoires van te maken, kun je jouw keuken een stoere en industriële sfeer geven.

Wil je een van de keukentrends van 2017 met eigen ogen aanschouwen? Een 5-sterrenspecialsit heeft de nieuwste trends in huis en kan je hier als beste een goed advies over geven.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Keukentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist