keukentrends 2013

Designkeukens met sfeer

Sfeer. genieten en luxe in de keuken. De keukentrends voor 2013 beloven veel goeds. Lekker eten en genieten zijn al lang het uitgangspunt. Luxe en comfort zijn daar bij gekomen. Graag geven wij een overzicht van de keukentrends voor 2013.

Sfeer creëren
De vormgeving van de keuken wordt wat warmer. Spelen met kleur, zwevende keukenbladen vrijstaande elementen en  vernieuwende materialen zorgen ervoor dat u uw eigen sfeer kunt creëren.

Luxe in de keuken
Een kokend waterkraan met luxe apparaten zijn niet meer weg te denken. In de basis zal er niet veel veranderen, maar gelukkig worden deze producten nog luxer en wordt er steeds meer aandacht geschonken aan het design. Back chroom van Kuppersbusch is hier een mooi voorbeeld van.

PITT Cooking
Een van de producten die zeker een nieuwe trend vormen is PITT kooking De kookpitten van PITT zijn gentegreerd in het werkblad. Dit biedt talloze voordelen. De pannen hebben meer ruimte, je kunt je eigen opstelling kiezen en het is eenvoudiger te reinigen. Daarnaast geeft PITT de keuken een robuuste, professionele uitstraling.

Overweegt u om een nieuwe keuken te kopen?
Natuurlijk hoeft u niet alle trends te volgen, maar het is prettig om te wetten dat anno 2013 de mogelijkheden onbegrenst zijn.

Wit u een nieuwe keuken aanschaffen, dan is een goed advies goud waard. Op WonenWonen.nl zijn alle bedrijven 5-sterrenspecialist. Dit betekend dat zij het bieden van een goed advies extra belangrijk vinden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist