Keukenstijlen

Welke past bij jou?

De keuken is een van de belangrijkste ruimtes in huis. Er wordt niet alleen maar gekookt. De keuken dient als ontmoetingsplek waar je samenkomt met je gezin en vrienden. Omdat je er zo veel tijd in doorbrengt, is het belangrijk dat de keuken helemaal bij je past. We zetten een aantal keukenstijlen voor je op een rijtje.

Strakke design keukens
Houd je van een strakke, stijlvolle keuken met een minimalistische uitstraling? Kies dan voor een design keuken. Bij het ontwerpen van een design keuken kan je alle kanten op. Alle soorten materiaal zijn te combineren. Graniet, hout, RVS, hoogglans, beton, het kan allemaal. Daarnaast is het mogelijk om te spelen met kleuren. Neem een neutrale basiskeuken en accentueer deze met opvallende patronen of flitsende kleuren. Een design keuken is over het algemeen strak qua vormgeving, wat veel rust uitstraalt. Bij een design keuken hoort natuurlijk de meest moderne apparatuur, die niet alleen voorzien is van de nieuwste technologieën, maar zich ook kenmerkt door een luxueuze vormgeving.

Landelijke keukens
Houd je van sfeer, gezelligheid en warmte? Dan past een landelijke keuken perfect bij je. Een landelijke keuken wordt gekenmerkt door gezellig ogende, houten keukenkastjes , lichte tinten en veel ruimte om in te leven. In een landelijke keuken waan je je in een bourgondische keuken op het platteland. Kookgerei wordt niet opgeborgen in kasten, maar juist aan de wand gehangen ter decoratie. Centraal in de landelijke keuken staat het grote, vrijstaande fornuis, dat vaak voorzien is van een ingebouwde oven en een afzuigkap met schouw.

Industriële keukens
Stoer en robuust met een doorleefd uiterlijk, dat zijn de kenmerken van een industriële keuken. De ruige look wordt gecreëerd door het gebruikte materiaal: baksteen, RVS, hout of natuursteen. Natuurlijke kleuren en ruwe materialen zetten de toon. Een aanrecht van gemaakt van beton mag niet ontbreken in een industriële keuken. De sfeer is verder door te voeren door de juiste inrichting te gebruiken. Oude fabrieksklokken en lampen, grover houten tafels en metaal met een geoxideerd uiterlijk dragen allemaal bij aan het totale plaatje.

 Dit is natuurlijk maar een greep uit de vele opties die je hebt. Zit jouw favoriete keukenstijl hier niet tussen? Bekijk dan deze stijlen eens, en ontdek welke het beste bij jou past."

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Keukentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist