Quooker

Messing patina

De Fusion en de Classic Fusion Quooker-kranen in messing patina zijn als een goede fles wijn. Of een tas van het beste leer. Geef hem de tijd om te rijpen en hij wordt mooier, steeds mooier. En alsmaar meer van jou.

Patina is een laag die op het messing ontstaat door oxidatie. Deze verandert langzaam van kleur, en wordt plaatselijk lichter of juist donkerder bruin. Ook het aanraken van het materiaal heeft invloed. Daar waar jouw vingertoppen de kraan vastpakken, verkleurt het oppervlak. Door dit natuurlijke proces wordt jouw kraan veel meer dan die praktische  keukenhulp. Een persoonlijk sieraad voor op het aanrecht.

Gebruik alleen warm water en een schoonmaakdoekje om deze (Classic) Fusion messing patina of zeeppomp schoon te maken, geen schoonmaakmiddelen. Wil je je kraan extra bescherming geven? Smeer hem eens per 3 tot 6 maanden in met een laagje bijenwas.

De kraan die alles kan

Net als alle andere Quooker-kranen geeft ook de (Classic) Fusion messing patina direct koud, warm en 100°C kokend water en bespaar je veel tijd, energie en ruimte in de keuken.

Wil je ook koel bruisend en gefilterd water uit je Quooker halen? Combineer je Quooker-systeem dan met de CUBE. Deze voorziet je van koel bruisend en gefilterd water. Zo haal je alles uit je Quooker! 

Kijk voor meer informatie op http://www.quooker.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kokend water kraan?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist