Quooker

Energie en water besparen

Met de Quooker bespaar je dagelijks energie en water. Door de perfecte hoogvacuümisolatie verbruikt het reservoir maar 5 cent per dag om voortdurend kokend water klaar te hebben staan. De COMBI en COMBI+ reservoirs zijn zelfs zo zuinig dat ze gewaardeerd zijn met energielabel A.

Ook geniet je iedere dag van het beste en lekkerste gekookte water, doordat het water goed is doorgekookt. Ook is een Quooker uitgerust met een HiTaC® waterfilter. Verontreinigingen als chloor en bacteriën kunnen hierdoor de smaak van het water niet ongunstig beïnvloeden.

Historie van de Quooker
De Quooker is in de zeventiger jaren uitgevonden door de Nederlandse natuurkundige ir. Henri Peteri. Bij Unilever was hij betrokken bij de ontwikkeling van instant soep en hij bedacht toen dat om de soep echt instant te krijgen er direct kokend water nodig zou zijn. Na zijn vertrek bij Unilever is hij met dit idee aan de slag gegaan en vervolgens hebben zijn zonen Niels en Walter het bedrijf opgebouwd tot wat het nu is. Naast Nederland – waar al bij één op de zes nieuwe keukens een Quooker wordt geleverd – is Quooker ook actief in Belgi, Luxemburg, Duitsland, Denemarken, Engeland, Noorwegen, Zweden en Zwitserland. 

Kijk voor meer informatie op https://www.quooker.nl/voordelen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kokend water kraan?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist