Quooker

Onmisbaar gemak

In één op de vijf keukens wordt hij inmiddels geplaatst. De Quooker. Een kraan die direct kokend water levert. Een 100% Nederlandse uitvinding die de wereld verovert.

Met een Quooker investeer je in iets wat je veel tijd en werk bespaart. Je gebruikt de Quooker immers de hele dag door. Om ’s ochtends snel een eitje te koken bij het ontbijt of heel snel thee of koffie te zetten. ’s Middags maak je in een handomdraai instant soep of noodles klaar en ’s avonds gebruik je de Quooker om in een mum van tijd pasta, rijst of aardappelen te koken, groenten te blancheren of vis te pocheren. Zonder te hoeven wachten op kokend water.

Innovatie op innovatie
De Quooker was de eerste kokend-water-kraan ter wereld en sinds die eerste uitvinding innoveert Quooker voortdurend. Zo kwam Quooker als eerste met een koolstoffilter en een niet-massieve waterstraal. Maar ook met innovaties voor een lager energieverbruik, zoals een revolutionair hoogvacuümisolatie reservoir en een Quooker Combi die werkelijk energie besparen.

Energie- en waterbesparend
Door de perfecte hoogvacuümisolatie verbruikt het Quooker-reservoir maar 5 cent per dag om voortdurend kokend water klaar te hebben staan. Dit is minder dan de helft van de energie die door een warmwaterboiler of een keukenboiler verbruikt wordt. Bovendien tap je met een Quooker altijd precies de hoeveelheid water die je nodig hebt. Als je water kookt in een fluitketel of waterkoker verwarm je meestal veel meer water dan dat je uiteindelijk gebruikt.

Voor iedere keuken een passende Quooker
Quooker kan eenvoudig worden geplaatst in iedere keuken – nieuw of bestaand – en dankzij de diversiteit aan modellen is er altijd een Quooker kraan verkrijgbaar die past bij de stijl van jouw keuken. Zonder een Quooker is je keuken niet compleet.

Kijk voor meer informatie op https://www.quooker.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kokend water kraan?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist