Quooker sponsort Nadine Broersen

Een Quooker Flex

Nadine Broersen heeft een bewegen jaar achter de rug vol pieken en dalen. De voormalig wereldkampioen op de meerkamp en ambassadeur van het kwaliteitskeurmerk 5-sterrenspecialist zag vorig jaar haar voorbereiding op de Olympische Spelen in het water vallen door een vervelende blessure. Ook de trainerswissel vlak voor haar vertrek naar Rio zorgde voor enige onrust. Uiteindelijk behaalde Nadine een dertiende plaats tijdens de Olympische meerkamp. Uiteraard een zeer knappe prestatie, maar de 26 jarige atlete uit Dongen had zich er meer van voorgesteld.

Het was echter niet alleen kommer en kwel. Nadine sloot haar seizoen af met een overwinning in Talence en heeft haar eerste wedstrijden van 2017 er al weer op zitten na een goed verlopen trainingskamp in Zuid-Afrika. Ook privé gaat het Nadine voor de wind. Zo kreeg ze onlangs de sleutel van haar nieuwe woning, waar ze samenwoont met haar vriend. Nadine is zeker niet de enige die in de keuken gebruik maakt van een Quooker. Inmiddels heeft één op de vier Nederlandse huishoudens een Quooker in bezit.

Quooker ervaringen:
Quooker bespaart tijd, energie, water en ruimte en is 100% veilig. Wil je weten hoe mensen een Quooker ervaren, kijk dan eens naar de klantbeoordelingen: www.5sterrenspecialist.nl/keurmerkhouders/quooker-bv

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kokend water kraan?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist