Quooker Nordic Taps

Quooker en Mengkraan in een

Quooker toonde op de Woonbeurs 2010 de NORDIC kranensets. De NORDIC TAPS zijn een kokend-water-kraan en mengkraan in hetzelfde design. De kranenset is innovatief op het gebied van technologie, functionaliteit en design. Met de komst van de NORDIC TAPS komt Quooker tegemoet aan de vraag uit de markt naar een bijpassende mengkraan bij de kokend-water-kraan.

Tot nu toe was er altijd een verschil in vormgeving tussen de Quooker-kraan en de mengkraan. Met de succesvolle introductie van de Quooker COMBI in 2006, die door zijn boilerfunctie ook warm water levert via de 'gewone' keukenmengkraan, werd de vraag naar een bijpassend design steeds groter. Om aan deze behoefte te voldoen worden de NORDIC TAPS geïntroduceerd.

NORDIC TAPS innovatie
De NORDIC TAPS zijn ontwikkeld door Quooker zelf. De kranen zijn voorzien van diverse technologische innovaties. Zo heeft de kokend-water-kraan – naast een kindveilige bedieningsknop en hoogteverstelling - een extra beveiliging gekregen. Bij aanraking van de knop gaat er een lichtring gloeien om de gebruiker erop te attenderen dat het om kokend water gaat. Dankzij de gekartelde bedieningsknop is de kokend-water-kraan bovendien blindelings te herkennen. En door deze kartels heeft de gebruiker extra grip bij het bedienen van de kraan.

Twee modellen
De NORDIC TAPS zijn er in twee modellen. De NORDIC Round heeft een ronde kraanuitloop, de NORDIC Square heeft een rechte kraanuitloop. Beide varianten zijn uitgevoerd in chroom of steel. De NORDIC TAPS zijn een toevoeging op de bestaande kraanontwerpen van de Quooker.

Historie
De Quooker is in de zeventiger jaren uitgevonden door ir. Henri Peteri, Nederlands natuurkundige. Bij Unilever was hij betrokken bij de ontwikkeling van instant soep en bedacht toen dat om de soep echt instant te krijgen er ook direct kokend water nodig zou zijn. Na zijn vertrek bij Unilever is hij met dit idee aan de slag gegaan en vervolgens hebben zijn zoons Niels en Walter het bedrijf succesvol opgebouwd tot wat het nu is. Quooker is naast Nederland – waar al in één op de zeven keukens met een Quooker wordt geleverd - ook in landen als België, Duitsland, Denemarken, Engeland, Noorwegen en Zweden verkrijgbaar.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kokend water kraan?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist