Quooker Front

koud, warm, 100°C kokend en gekoeld en bruisend water

De nieuwste kraan van Quooker heet Front. Een modern design dat schittert in eenvoud, maar ondertussen alles kan: koud, warm, 100°C kokend en gekoeld en bruisend water. Zowel in roestvrij staal als in zwart is de Front een uitgesproken verschijning in de keuken met een vernieuwde bediening aan de voorkant van de uitloop. Vanaf november is de Front verkrijgbaar via de keukendealer.

Industrieel en ergonomisch
Het loepzuivere design van de Front springt meteen in het oog. Een strakke buisvorm. Clean, minimalistisch en tegelijkertijd uitgesproken. Anders dan bij andere Quooker-kranen, zit de hendel voor warm en koud water aan de voorkant van de uitloop. Wel zo handig.

De Front is verkrijgbaar in twee finishes: roestvrij staal en zwart. De kraan is met ieder Quooker-reservoir te combineren. Net als bij andere Quooker-kranen druk je de kindveilige bedieningsknop twee keer in en draai je tegen de klok in voor direct 100°C kokend water. Combineer de Front met een CUBE voor gekoeld en bruisend water. Draai de kartelknop tot de eerste klik voor gekoeld water. Tap bruisend water door verder te draaien tot de tweede klik.

Over Quooker
Henri Peteri is de uitvinder van de eerste kokendwaterkraan ter wereld. In 1990 liet hij de wereld voor het eerst kennismaken met direct kokend water uit de kraan. Dit ontketende een revolutie in de keuken: de Quooker (‘quick cooker’) wordt een vast onderdeel van de moderne keuken. Quooker is hard op weg om de wereld te veroveren en beschikt inmiddels over kantoren in 15 landen. Vanuit het hoofdkantoor in Ridderkerk (Nederland) wordt dagelijks met meer dan 450 mensen gewerkt aan nieuwe technische ideeën en ontwerpoplossingen die de Quooker-kranen nóg zuiniger, nóg makkelijker in gebruik en nóg mooier maken.

Directeur Walter Peteri: ‘Een Quooker-kraan is niet meer weg te denken uit de moderne keuken. Het drukke leven van mensen zorgt ervoor dat alle producten die gemak en tijdbesparing opleveren erg populair zijn. Daarnaast is een Quooker-systeem een duurzame investering in je keuken, omdat je water en energie kunt besparen. Productinnovatie zit in ons DNA en achter de schermen wordt er dagelijks hard gewerkt om het systeem nóg zuiniger te maken. We zijn hard op weg om van een Quooker-kraan wereldwijd een onmisbare keukentool te maken.’

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kokend water kraan?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist