Quooker

revolutie onder het aanrecht


Feit: als alle huishoudens in Nederland met een keukenboiler zouden overstappen op de nieuwe Quooker COMBI, dan zou dat voldoende besparen om een stad met 35.000 inwoners van elektriciteit te voorzien.

Bespaar energie, water, tijd en ruimte met de NIEUWE Quooker COMBI

 

De lancering van de Quooker COMBI met zijn dubbelfunctie betekent een ware revolutie in het keukenkastje. De lijvige keukenboiler onder het aanrecht is verleden tijd, want er is nu een compact apparaat dat meer dan twee keer zo klein is en ook nog eens flink energie, water en tijd bespaart.

gemixt met water uit de Quooker COMBI. Op deze manier geeft de COMBI 15 liter warm water dat thermostatisch in te stellen is tussen de 50 en 65ºC.

Omdat het water in het reservoir door middel van een high tech, geoctrooieerd vacuümsysteem geisoleerd wordt, is de Quooker COMBI niet alleen comfortabel, maar levert hij ook een grote besparing aan elektriciteit. Het 'standby' energieverbruik ligt zo'n 55% lager dan dat van conventionele keukenboilers, wat onmiddellijk te merken is aan de elektriciteitsrekening (bron: TNO). Dit nog los van de voldoening die het geeft een positieve bijdrage te leveren aan energiebesparing.

Als ieder huishouden in Nederland met een conventionele keukenboiler zou overstappen op de nieuwe Quooker COMBI, zou dat voldoende besparen om een stad met 35.000 inwoners van elektriciteit te voorzien.

De Quooker COMBI is bovendien zuinig met water. Doordat het reservoir in het keukenkastje staat, is het afgelopen met waterverspilling. Het wegspoelen van liters water voordat het warme water uit een CV-ketel de keuken bereikt is verleden tijd.

En dat scheelt ook weer een hoop energie en tijd: nooit meer staan wachten tot er eindelijk warm water komt of de fluitketel begint te fluiten.

De Quooker COMBI kan in elke nieuwe en bestaande keuken worden geplaatst, en hij kan ook een reeds aanwezige keukenboiler vervangen.
Kijk voor meer informatie op: www.quooker.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kokend water kraan?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist