MGS Milano

Keukenkranen in nieuwe kleuren

Eind vorig jaar zagen we al dat MGS Milano een complete badkamer lijn in mat zwart staal heeft ontwikkeld.Ook een aantal keukenkranen heeft deze afwerking en worden al frequent toegepast bij verschillende specialistische keukenmerken.Afgelopen maand zijn er voor de keukenkranen een drietal nieuwe kleuren bijgekomen: rose, goud en titanium in mat of glans afwerking.
Deze afwerkingen worden verkregen door de toepassing van het PVD (Physical Vapour Deposition) proces. De massief stalen kraandelen worden hierbij in een cabine geplaatst en onder druk gebombardeerd door microscopisch kleine deeltjes zodat er een zeer harde beschermende laag ontstaat.

Hoewel MGS zich al met de keuze voor massief staal en de herkenbare verfijnde vormgeving onderscheidt zijn de nieuwe kleuren geheel in lijn met de huidige trend.

Wij denken een welkome aanvulling en verrijking van iedere keuken.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist