Inventum HotSpot Titanium

Dé 3-in-1-kookkraan

De HotSpot Titanium geeft je keuken een boost. Zowel qua strak design als het plezier en gemak dat je ervan hebt. Hij is niet alleen mooi, je hebt er ook echt iets aan. Direct de juiste hoeveelheid kokend water bijvoorbeeld, waardoor je minder water verspilt.

De nieuwste innovatie op het gebied van kookkranen is de HotSpot Titanium 3-in-1. De veiligste kokend water kraan van deze tijd. Hij switcht in een handomdraai tussen koud, warm en kokend water en heeft een speciaal ontworpen veiligheidssysteem. Zo kan je hele gezin veilig genieten van de coolste plek in de keuken.

Innovatie en design ontmoeten elkaar in de HotSpot Titanium. De kookkraan anno nu. En de must have voor liefhebbers van luxe, gemak en duurzaamheid in de keuken.

De HotSpot Titanium 3-in1
De HotSpot Titanium 3-in-1 combineert luxe, gemak en duurzaamheid in de keuken. Eenvoudig switcht hij tussen koud, warm en kokend water. Direct de juiste hoeveelheid kokend water uit de boiler voor bijvoorbeeld een kopje thee of een grote gevulde pan voor de spaghetti. Of wat dacht je van het desinfecteren van de fles of speen van je baby. En dat allemaal in één handomdraai.

2 ontwerpen
Onze designers bieden je de keus uit twee prachtige ontwerpen en twee verschillende looks: verchroomd of roestvrijstaal (RVS), dus voor ieder wat wils. Een ronde vorm, voor de wat klassiekere keuken en een hoekige vorm die beter aansluit bij de moderne en strakke keuken. Beide zijn ze voorzien van een uniek en gepatenteerd veiligheidssysteem, met een veiligheidsniveau dat naar wens ingesteld kan worden.

In no time:
-Een kopje thee of koffie
-Een grote gevulde pan voor pasta of rijst
-Babyflessen en spenen gedesinfecteerd
-Vieze pannen schoongemaakt
-Tomaten ontvellen
-Kaarsvet verwijderen
-Blancheren

Compleet met titanium boiler

De HotSpot Titanium wordt geleverd met een titanium boiler. Titanium is zuiver en extreem sterk materiaal dat de HotSpot Titanium zeer onderhouds­vriendelijk maakt. Hij gaat daardoor langer mee, geeft zuiver drinkwater en is volledig recyclebaar. De HotSpot Titanium is verkrijgbaar met een 4 en een 8 liter boiler. Bij de 4 liter boiler heb je 3 liter kokend water direct tot je beschikking. De 8 liter boiler geeft je 6 liter aan kokend water en bovendien 15 liter aan heet water boven de 50 graden Celsius.

Veiligheid

Kokend water uit een kraan is heel handig, maar het moet ook veilig zijn. Met name voor kinderen. Daarom is de HotSpot Titanium uitgevoerd met een uniek en gepatenteerd veiligheidssysteem. Met een eenvoudig te bedienen knop kies je uit één van de drie veiligheidsniveaus.

Duurzaamheid

De HotSpot Titanium wordt compleet geleverd met een titanium boiler. Een extreem sterke en onderhoudsvriendelijke boiler, waarbij corrosie tot het verleden behoort en kalkaanslag beduidend minder is. Hij gaat langer mee, geeft zuiver drinkwater en is volledig recyclebaar.

Gemak

Kokend water in een handomdraai. Hoe cool is dat? Met de HotSpot Titanium heb je altijd direct de juiste hoeveelheid kokend water. Voor een kopje thee of een grote gevulde pan voor de spaghetti. Je nieuwste vriend in de keuken switcht in een handomdraai tussen koud, warm en kokend water.

5 sterke punten van de HotSpot Titanium
-Luxe, gemak en duurzaamheid in de keuken
-Titanium boiler
-Zuiver drinkwater en onderhoudsvriendelijk
-Veiligste kookkraan
-Eenvoudig gemonteerd
-Geen stoomvorming bij gebruik kokend water

Laat je hele gezin veilig genieten van de coolste plek in de keuken met de HotSpot Titanium. Ga naar de site  en ontdek wat de HotSpot Titanium voor jou kan betekenen.

De HotSpot Titanium is ontworpen en ontwikkeld door Inventum. Een puur Nederlands kwaliteitsbedrijf met ruim 100 jaar toewijding, kennis en kunde.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kokend water kraan?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist