Hansgrohe keukenmengkranen

Puravida

Hansgrohe introduceert digitale kranen in de keuken. Een opvallende blikvanger op het aanrecht is de nieuwe elektronische PuraVida keukenmengkraan. Deze heeft een uitzonderlijk design dat wordt gecombineerd met een comfortabele digitale bediening. Een uiterst praktische innovatie bij deze kraan is de elektronische bedieningsunit, die vrij op het aanrecht kan worden geplaatst - ongeacht de plaats van het stopcontact.Door de vrijheid van plaatsing van de bedieningseenheid is de PuraVida keukenmengkraan geschikt voor zowel links- als rechtshandige gebruikers en daardoor zeer gebruiksvriendelijk. Het ontwerp komt van de beroemde ontwerpstudio van Phoenix Design (Stuttgart / Tokio). Zij herdefiniëren het minimalisme: elegante en sensuele vormen ontmoeten de royaal ogende gladde oppervlakken en vormen in de verschillende oppervlakuitvoeringen een spectaculaire eenheid.

PuraVida: de digitale keuken
De gebruiker kan de temperatuur en het volume van de waterstraal regelen middels een simpele klik of een draaiende beweging. De LED-ring op de omtrek verandert van blauw naar rood om een visuele indicatie van de ingestelde temperatuur te geven. Bovendien kunnen vooraf de waterdoorlaat en temperatuur worden ingesteld volgens de voorkeur van de gebruiker.

De verhoogde, draaibare uitloop voegt een groot deel van het comfort toe bij het werken in de keuken.

Door de grote ruimte onder de uitloop kunnen ook de grootste vazen of pannen gemakkelijk gevuld worden. Het ronde kraanhuis in rvs-look of chroom sluit naadloos aan bij het gepolijste, chromen oppervlak van de uitloop. Deze twee structuren harmoniëren perfect met de verschillende materialen die worden toegepast in de keuken. De PuraVida keukenmengkranen zijn voorzien van QuickClean anti-kalkperlator. Hierdoor kan kalk zich moeilijk vasthechten en is met één vinger eenvoudig weg te wrijven. Zo kunt u lange tijd genieten van deze onvolprezen hulp in de keuken!

Kijk voor meer informatie op https://www.hansgrohe.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Hansgrohe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist