Hansgrohe keukenmengkranen

Focus E2 rn Talis S2 Variarc

De keuken is de plek in huis waar men kookt en samenkomt met familie en vrienden. Om u hier thuis te voelen, is de juiste inrichting en een individuele uitrusting die aan de persoonlijke wensen en behoeftes voldoet van belang. Meestal staan de meubilering en apparatuur in het middelpunt van de belangstelling. Het is echter de kraan, die in vergelijking tot de andere producten, het meest gebruikt wordt. Afwassen, het vullen van pannen of voor het handenwassen - in totaal wordt de keukenkraan dagelijks zo´n 90 keer bediend. Reden genoeg om bij de aankoop hiervan bewust op de kwaliteit en het gebruiksgemak te letten.Niet alleen de techniek is bepalend. Het tijdloos en ergonomisch design zorgen voor een lange levensduur van de kraan en past zich aan de stijl van de keuken aan. Dat goed design en uitstekende kwaliteit niet duur hoeven te zijn, bewijzen de nieuwe keukenmengkranen Talis S² en Focus E² van kranen- en douchespecialist Hansgrohe. De Focus E² keukenmengkraan biedt functionaliteit voor een betaalbare prijs. De greep loopt parallel met de uitloop en is karakteristiek voor het tijdloos elegante design en biedt ook bij natte of gladde handen comfortabel bedieningsgemak. De Focus E² keukenmengkraan is verkrijgbaar in de variant met vaste uitloop en de kleur chroom. Tevens is er een model met stopkraan voor de afwasmachine verkrijgbaar.

Meer functies voor meer comfort in de keuken
Karakteristieke kenmerken voor de nieuwe Talis S² Variarc keukenkranen zijn de hoge uitloop, de schuin aangezette greep en het slanke kraanhuis. Deze wordt mogelijk gemaakt door een nieuw en kleiner keramisch binnenwerk. Naast de varianten met draaibare uitloop is deze kraan in nog twee andere uitvoeringen verkrijgbaar: met uittrekbare uitloop of uittrekbare vuistdouche. Door de uittrekbare, robuuste slang wordt de werkruimte rond de kraan met zo´n 50 cm vergroot, wat erg praktisch is bij bijvoorbeeld het vullen van emmers of afspoelen. De variant met uittrekbare vuistdouche biedt twee straalsoorten - normaal- en douchestraal. Na gebruik klikt de uittrekbare vuistdouche of uittrekbare uitloop zich dankzij een magneet geheel en soepel in de houder terug.

Voor het geruisloze gebruik van de uittrekbare uitloop of vuistdouche zorgt de zeer gebruiksbestendige doucheslang voorzien van textielmantel. Geniaal is ook de mogelijkheid om bij de modellen met uittrekbare uitloop of vuistdouche de kraan in zijn geheel om te klappen. Deze montagemogelijkheid is bijzonder geschikt voor plaatsing direct voor een venster: u kunt de kraan eenvoudig optillen en op zijn kant leggen, waardoor het venster zonder probleem geopend kan worden.


De Talis S² Variarc keukenmengkranen zijn in de oppervlakte kleuren chroom en rvs-look verkrijgbaar. Alle keukenmengkranen van Hansgrohe zijn uitgerust met de bewezen Boltic greepvergrendeling waardoor de greep, ook na jaren van intensief gebruik, niet wankelt. De in de uitloop geïntegreerde QuickClean anti-kalkperlator zorgt voor duurzaamheid: kalk en afzetting kunnen zich moeilijk aan de elastische siliconen schijf hechten, waardoor een egaal straalbeeld blijft gegarandeerd. Mocht kalk zich toch hechten, dan is dit eenvoudig met één vinger weg te wrijven. Het keramisch kardoes is niet alleen duurzaam, maar ook zeer licht bedienbaar. Hierdoor is de temperatuur altijd goed en snel te reguleren.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist