Grohe kranen

K4


De kraan is het meest gebruikte onderdeel van je keuken. En dus kies je er een die voldoet aan al je eisen. Bijvoorbeeld als je een nieuwe keuken uitzoekt of gaat verhuizen. Maar ook als je een bestaande kraan wilt vervangen. Dat is immers een snelle en eenvoudige manier om je keuken gebruiksvriendelijker en ‘eigen’ te maken. 

uiting in de toepassing van uitsluitend hoogwaardige materialen en technologieën. 

Het hele assortiment keukenkranen is in verschillende kleurvarianten beschikbaar; in chroomuitvoering, maar ook is er, afhankelijk van de serie, keuze uit roestvrij staal en supersteel. Supersteel is een krasbestendige, niet van RVS te onderscheiden coating, waar zelfs geen vingerafdruk op achterblijft!

K-4, voor professionele prestaties
De K-4-keukenkranen kenmerken zich door een modern design, maar vooral ook door het unieke ergonomische ontwerp dat de mogelijkheid biedt om de hendel zo te monteren dat deze naar keuze links of rechts bediend kan worden. De kranen zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: met uittrekbare handdouche of met uittrekbare mousseur. Er zijn twee kleurvarianten, namelijk chroom en roestvrij staal.


Kijk voor meer informatie op: www.grohe.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Grohe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist