Grohe keukenmengkranen

Zedra en Veris

Grohe introduceert dit najaar twee nieuwe keukenkranen. De recent geïntroduceerde badkamerserie Veris krijgt ook een keukenmengkraan met de typische kenmerken van de Veris-lijn, zoals de overgang tussen het cilindrische kraanhuis en de platte uitloop. En de verschillende keukenkranen uit de bekende Zedra serie krijgen een compleet nieuw design, dat uitstekend aansluit bij de hedendaagse keuken.Veris in de keuken
De zo kenmerkende badkamerproducten in de Veris lijn, worden uitgebreid met een even bijzondere keukenkraan. Hiermee komt ook in de keuken een kraan beschikbaar met een opvallend design; de cilindrische vorm aan de onderkant van de kraan, gaat vloeiend over in een onderscheidende, platte uitloop. Tevens heeft de Veris kraan een Grohe joystick hendel voor de bediening. Zoals van Grohe verwacht mag worden zijn bij deze kraan verschillende technologieën gebruikt; GROHE SilkMove® garandeert een comfortabele en nauwkeurige bediening en GROHE StarLight® zorgt voor een langdurig glanzende chroomlaag. 

Nieuw design Zedra
De drie varianten van de Zedra keukenkraan hebben een metamorfose ondergaan. De nieuwe look van Zedra kenmerkt zich door fijnere, strakkere lijnen. De Zedra kranen met nieuw design - die zowel voorzien van een chroomlaag als in RVS verkrijgbaar zijn - hebben een uitrekbare slang met een handdouche, vuistdouche of mousseur. Naast de GROHE StarLight® en de GROHE SilkMove® technologie, wordt de Zedra gekenmerkt door GROHE SpeedClean® dat ervoor zorgt dat eventuele kalkaanslag op de hand- of vuistdouche van de kraan in een handomdraai verdwijnt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Grohe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist