Franke kokend water kranen

Mythos en Maris Water Hubs

Nu mensen steeds meer focussen op hun welzijn en gezondheid, is het hebben van een zuivere en veilige watervoorziening een primaire behoefte geworden voor kwaliteitsbewuste consumenten.

Tegenwoordig volgt design de evoluerende behoeften van de consument en bereikt het nieuwe hoogten op het gebied van zowel esthetiek als functionaliteit. Zoals Charles Eames, een van de meest invloedrijke en visionaire ontwerpers van de twintigste eeuw en productief maker van multifunctionele objecten, ooit zei: “Het idee om meerdere dingen te kunnen doen met één enkel object vormt de kern van mijn benadering van design.”

Franke loopt voorop op het gebied van innovatief, functioneel premium design dat consumenten in staat stelt hun levensambities waar te maken en heeft de functionaliteitstrend omarmd om eigentijdse wateroplossingen te bieden en naar een hoger niveau te tillen met twee nieuwe innovatieve oplossingen voor thuis. Met de nieuwe Mythos en Maris kokend water kranen voegt Franke een multifunctionele oplossing toe die superieure functionaliteit en keuze biedt.

Franke’s Mythos en Maris Water Hubs – innovatieve gamechangers in elk modern huis
De Mythos- en Maris kokend water kranen brengen efficiëntie, comfort en stijl in de dagelijkse routine , waardoor de kraan verandert in een waterervaring met een slimme en functionele benadering. Met een volledig scala aan opties met één druk op de knop, zorgen Mythos en Maris kokend water kranen voor veel keukencomfort.

Mythos Water Hub: De bekroonde alles-in-één wateroplossing voor uitstekende efficiëntie en functionaliteit
De bekroonde Mythos kokend water kraan is een innovatieve 6-in-1 wateroplossing voor thuis waarmee je eenvoudig het water van jouw voorkeur kunt kiezen. Bovenop de standaard keuze uit warm en koud water, is er keuze uit een selectie van 4 speciale gefilterde waterfuncties: omgevingswater voor elk moment van de dag, gekoeld om de behoefte aan ijs te verminderen, bruisend om de spijsvertering te bevorderen en instant kokend water om de bereidingstijd aanzienlijk te verkorten voor warme dranken, pastagerechten en groenten. Met een multifunctioneel systeem met elektronische LED-indicatie voor slimme en eenvoudige bediening, er is met de Mythos kokend water kraan keuze uit zes verschillende functies.

Bovendien vertegenwoordigt de Mythos kokend water kraan een uiterst compacte one-box-oplossing die eenvoudig onder de spoelbak kan worden geïnstalleerd.  Dit ziet er netjes uit en bespaart nog meer ruimte in de keuken, omdat de Mythos kokend water kraan de noodzaak elimineert om flessen plat en bruisend water te kopen, soda-carbonators en waterkokers vervangt en zelfs koelkast- en vriezerruimte vrijmaakt die je ooit nodig had voor het koelen van flessen water, waardoor je meer ruimte kunt besparen. Een opgeruimde, overzichtelijke keukenruimte. Echt een one-stop-wateroplossing.

Naast dat de Mythos kokend water kraan een superieure waterervaring biedt, is het ook een duurzame keuze, die de impact op het milieu beperkt door de noodzaak om plastic flessen te kopen met 99% te verminderen. Je hoeft niet langer gebruik te maken van plastic flessen om de behoefte van aan gefilterd of bruisend water te voldoen. Met de Mythos kokend water kraan kun je een kleine overstap maken naar een groenere toekomst terwijl je je eigen milieuvriendelijke toevluchtsoord creëert.

De Maris Water Hub: Een naadloze combinatie van strak design en indrukwekkende technologie
De Maris kokend water kraan is een geïntegreerd watersysteem voor thuis dat met één druk op de kraan warm, koud en direct gefilterd kokend water geeft. Een innovatieve, gezinsvriendelijke oplossing die aan alle behoeften voldoet.

Dankzij het multifunctionele systeem biedt de Maris kraan, kokend water en bespaart tegelijkertijd ruimte door het ruimtebewuste ontwerp – wat betekent dat hij eenvoudig onder het aanrecht kan worden geïnstalleerd. De compacte boilerunit, verkrijgbaar in 4L- en 7L-versies, past precies in de kast onder de spoelbak en kraan, waardoor waardevolle keukenruimte behouden blijft en de functionaliteit wordt geoptimaliseerd. Ook boven het aanrecht vind je meer ruimte doordat je met de Maris kokend water kraan geen waterkoker meer nodig hebt. De kraan is verkrijgbaar in drie kleurvariaties – Chroom, RVS look en mat zwart – zodat deze harmonieus past bij de rest van de keuken.

Naast de ruimtebesparende en esthetische voordelen helpt de Maris kokend water kraan ook om je ecologische voetafdruk te beperken, waardoor de noodzaak om plastic flessen te kopen afneemt en de energiekosten worden beperkt. In een bewuste beweging richting duurzaamheid en kostenefficiëntie heeft Franke nog een ander element toegevoegd: wanneer warm of koud water wordt geactiveerd, opent de getrapte hendel de waterstroom halverwege en wordt een ingebouwde ECO-cartridge een betrouwbare metgezel bij het bevorderen van milieuvriendelijkheid, duurzaamheid en financiële besparingen, waardoor waterverspilling tot 50% wordt verminderd. Ondertussen zorgt een warmwaterbegrenzer voor meer controle over de watertemperatuur en helpt uiteindelijk te besparen op energiekosten.

De complete Maris Water Hub-set bevat kraan, boiler, filter en kop. In de elektronische versie kan de Maris Water Hub transformeren in een veelzijdige 4-in-1-oplossing, met behulp van de optionele hydraulische box die een extra gefilterde waterstroom levert. Deze optie voegt niet alleen een extra functie toe die de algehele smaak verbetert, door chloor en ongewenste geuren te elimineren, maar maakt het ook veiliger door schadelijke verontreinigingen te verwijderen en gezonde mineralen vast te houden, waardoor het gefilterde water uiteindelijk beter is.

De Maris kokend water kraan beschikt ook over opties zoals het Warm Water Support-accessoire om warm water te leveren in een keuken waar alleen koudwatertoevoer is en een Bypass om warm tapwater rechtstreeks uit de boiler te integreren totdat de hoofdleiding voor warm water de watertoevoer bereikt. keuken, die maximale functionaliteit biedt - ideaal voor bruisende, levendige huizen vol gezinsleven.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist