Franke koken waterkraan

Besparing van water

Kokend water is onmisbaar in de keuken. Of het nu voor een kopje thee, het steriliseren van een babyflesje, het koken van de spaghetti of het blancheren van groente is. De voorbeelden van bereidingen waarbij kokend water nodig is, zijn legio. Het gebruik van een waterkoker of een pan water op het vuur is nu nog de meest gangbare manier om aan gekookt water te komen.Zuiniger met water
Nadeel van een waterkoker of een pan water is dat het relatief veel energie kost, er vaak meer water wordt gekookt dan nodig is en het bovendien een tijdje duurt voordat het water kookt. Wanneer namelijk vergeleken wordt hoeveel water er gekookt wordt in vergelijking met de hoeveelheid die wordt geconsumeerd, blijkt er gemiddeld 60% teveel water getapt en gekookt te worden. Het 3-in-1 kokend watersysteem van Franke biedt een oplossing voor deze nadelen. Met één druk op de knop stroomt er kokend water uit de kraan. Zo bespaart Franke kostbare tijd en helpt bovendien om zuiniger om te gaan met energie en water.

Veiligheid
Veel kinderen verbranden zich aan hete vloeistoffen in de keuken die te gemakkelijk te bereiken zijn, denk hierbij aan een fluitketel of waterkoker. Het 3-in-1 kokend watersysteem is voorzien van verschillende veiligheidsmaatregelen om een veilig gebruik te garanderen. Zo beschikt de kraan over een bedieningsknop met terugslagveer beveiliging, zodat kleine kinderen deze niet kunnen gebruiken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist