Franke keukenkranen

45% minder waterverlies

De hoeveelheid water die dagelijks uit de kraan stroomt, is vaak het dubbele van wat we daadwerkelijk nodig hebben. De nieuwe Lounge kraan van Franke Kitchen Systems helpt te besparen door zijn ingenieuze binnenwerk met twee waterstanden. Hierdoor wordt er minder water én energie verspild.

De Lounge kranen van Franke zijn voorzien van een binnenwerk dat in twee standen water kan geven. De waterbesparende stand laat slechts 55% van het originele volume water door de kraan stromen. Dat betekent dat er in deze stand een besparing van wel 45% wordt gedaan. Wanneer er warm water wordt getapt, hoeft er bovendien minder water verhit te worden. Daardoor wordt er bespaard op energie. Uiteraard kent de Lounge kraan ook een stand waarbij 100% van het water wordt getapt.

De Lounge kranen zijn in drie uitvoeringen beschikbaar, met elk een modern design. De standaard Lounge kraan kent een strakke, moderne vorm met vaste uitloop en is zowel in chroom als rvs-look verkrijgbaar. Liever ronde en natuurlijke vormen? Ga dan voor de chromen Lounge Round met vaste uitloop. De Lounge Pro is de enige kraan binnen de serie die voorzien is van een zwenkbare uitloop waardoor de ‘slang’ flexibel is. Deze strakke, moderne en slanke kraan is beschikbaar in chroom en rvs-look

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist