Franke keukenkranen

zonder achterzwaai overal te plaatsen

Speciaal voor aanrechten waarbij de ruimte tussen spoelbak en achterwand zo klein is dat kranen met een achterzwaai niet passen, heeft Franke enkele modellen aangepast. De hendel van de kranen Atlas en Eos zwenkt nu 90º naar voren.

In het oorspronkelijke ontwerp was de zwaai van de hendel 45º naar voren en 45º naar achteren. Dit kon nog wel eens tot problemen leiden bij plaatsing dicht tegen de achterwand aan. Met de aanpassing is dit probleem verholpen en zijn de Atlas- en Eos-kranen geschikt voor iedere keukensituatie.

“Om de ruimte in een keuken zo optimaal mogelijk te benutten, worden kranen regelmatig strak tegen de achterwand geplaatst. Bij kranen met een achterzwaai is dit helaas niet mogelijk,” zegt Frans Colen, Marketing & Communicatie Manager bij Franke Nederland. “Om de consument onbeperkte keus te blijven bieden uit ons kranenaanbod, hebben we besloten om bij de Atlas en Eos de achterzwaai te vervangen.”

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist