Dornbracht Water Dispenser

direct kokend heet water

Met de Water Dispensers presenteert kranenfabrikant Dornbracht echte convenience-producten voor de series Tara Ultra en Lot: een nieuw systeem met kraan, waterfilter en heetwatertank. Met één druk op de hendel leveren de Water Dispensers onmiddellijk kokend heet water (93°C). Warme dranken zoals koffie en thee kunnen zo op elk moment snel en comfortabel worden bereid. Ook kunnen babyflesjes met kokend heet water worden uitgespoeld of hardnekkige etensresten van het servies worden verwijderd.

Naast een variant als pure heetwaterbron (Hot Water Dispenser) is het nieuwe product ook verkrijgbaar als gecombineerde heet- en koudwaterbron (Hot & Cold Water Dispenser). Ook bij deze variant is de bediening eenvoudig: hendel naar achter - koud water, hendel naar voor - heet water.

Het ontwerp van de Water Dispensers is gebaseerd op de vormentaal van de series Tara Ultra en Lot. Het van Tara Ultra afgeleide design is slank en heeft een ronde uitloop. De Lot designvariant is sculpturaal, opvallend hoekig en met een platte uitloop.

Hot Water Dispenser en Hot & Cold Water Dispenser zijn verkrijgbaar in de oppervlakken chroom en platina mat en vanaf september 2010 leverbaar.

Over Water Zones
Met Water Zones presenteert Dornbracht een geheel nieuw concept voor de leefruimte keuken, dat de ruimtelijke scheiding van de verschillende watergerelateerde arbeidsprocessen, zoals men dat uit de professionele keuken kent, voor het eerst ook voor particuliere keukens mogelijk maakt. De speciaal geconfigureerde Water Sets (armaturen) en Water Unit (spoelbak) zijn daarbij afgestemd op de overeenkomstige Water Zones Preparing, Cooking, Cleaning, Drinking en Universal. Aangevuld wordt het programma van de Water Zones in 2010 met Cutting Boards, desgewenst van eikenhout of zwarte kunststof. De Water Dispensers zijn ideaal voor gebruik in de Water Zone Drinking, die binnen het concept van de Water Zones tegemoet komt aan de wens naar een eigen drinkwaterbron in de keuken of in andere ruimtes.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kokend water kraan?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist