Dornbracht spoeldouche

Precies werken aan de spoelbak

De nieuwe spoeldouche van Dornbracht verbindt hoogwaardig design met professionele functionaliteit. Op basis van de minimalistische vormentaal is de douche met alle series van Dornbracht te combineren. De spoeldouche kan overal flexibel op het keukenwerkblad worden geïnstalleerd, links of rechts van de kraan. Hierdoor ontstaan veel mogelijkheden om het spoelgedeelte in de keuken geheel naar eigen idee vorm te geven en modulair in te richten.

Tegelijk is de nieuwe spoeldouche uiterst functioneel en beschikt over een gelijkmatig straalbeeld met hoge werking. Gevoelige levensmiddelen zoals salade kunnen zorgvuldig en eenvoudig worden gewassen. Omdat het bedieningselement direct aan de voorkant van de douche zit, is de bediening eenvoudig. Bovendien is de spoeldouche bijzonder gemakkelijk schoon te maken en heeft een lange levensduur.

De nieuwe spoeldouche is per direct leverbaar naar keuze met vierkante of ronde rozet.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist